juni, juli, augusti. allt var mycket vackrare då.

jag ska leva för nuet, leva för dagen. men nu kommer ångesten krypandes att det snart är höst. höst=vinter=kallt,snö,fula kläder,varma kläder, alla blir 1000 gånger bajsasjobbigare. jag bor verkligen i fel land. eller nej jag älskar sverige, men det kuned kanska vara sommar och sol 51 veckor av året! ska vi säga så? jag vi säger så!

p,s. ni kommer nog få höra hur mycket  jag ogillar hela denna vintern med. you have to live with that guys!


traveling

Aso nu när utbytesstudenterna har börjar i våran årskurs och min pojkvän är och reser känner jag bara, att mitt liv är så tråkigt, att man inte gör någonting med sitt liv. att man inte tar chansen. dock känner jag inte att det är något jag verkligen vill, men jag känner mig så tråkig och att jag kommer att missa massor. aa ville väl bara tala om det.

tillståndet då man inte vet vad man vill.

I 8an viste jag inte riktigt vad jag ville bli när jag blev stor, så jag valde samhäll för att sedan kunna läsa vidare till det jag ville bli då. eller om det var i 9an man valde, fast viste ju inte så heller och knappt innan heller för den delen. Men du är går jag i 2an och snart börjar det bli dags att tänkta på vad man vill bli, och jag har ännu midre aning om vad jag vill bli.  vill bli allt men ändå inget. så va fasen ska man bli? (valde fasen i stället för fan så ni skulle förstå att jag inte svär vidare mycket ;))


18år

Jag har glubla flera kvällar i rad nu, och varit så jävla förbannad. jJust på att jag fyller år i november. Jag vill ju lixom inte missa krogen när alla andra går ut och absolut inte studetveckan som kommer. Gud vad sur jag är på den jäveln som har hitat på den regeln att man inte får gå ut förens man fyller 18. Frågan är ju om man är mognare om man fyller i maj än october...SKULLER INTE TRO DET VA! Men i dag slog det mej, eller igår faktiskt. ( ni vet jag har ju ådersnoja och vill inte fyla 18) att jag kan komma in ändå. och vara 17år!!! yeah. Då får jag lixom det goda utav allt. FAst jjag är fprtfarande skit piss off ppå gubbarna som bestämmer så. Vadå ena dagen frågar dom om mitt oranga kuvär och andra dagen måste kag visa lägg på 15år bio (vilket var jävligt förnedrande dock) men det visar äl att man kan vara båda. Och det tänker jag vara.

Det där med pansion.

För någon vecka sen ringde det hemma hos familjen boren. Kvick som jag är svarar jag, men min BARNSLIGA röst. aa hej det är Linnea. Det var någon försäljare, dom är ju inte så roliga, men det värsta var när han frågade om jag hade öppnat mitt oranga kuvär. MITT ORANGA KUVÄR?! Jag bara skrattade och sa att jag var 16. Det upprepades dagen efter!  Då är ju frågan om jag låter som en tant som ska pansioeras? Och hur många tanter heter Linnea? Förnedrande är vad det är. förnedrande..

RSS 2.0